top of page
Ara
  • Dr. Judith Kravitz

Nefes ve Tedavi I


Vücudun, sağlıklı hücreler üretebilmesi için ihtiyaç duyduğu temel unsur yüksek oksijenli kandır. Sağlıklı olmak için , ön şart sağlıklı bir hücresel vücut yenilenmesidir ki bir çok hastalık için panzehir olduğu kanıtlanmıştır. Öte yandan, eğer çoğu insan nefes alırken solunum sisteminin üçte birini kullanıyorsa, sağlıklı olmak için gereken hava ve oksijenin yaklaşık %25'ini alıyor demektir. Her iki kişiden birinin ağır hastalık geçiriyor olması şaşılacak bir şey değil midir?

Transformal Nefes® size nasıl daha etkin nefes alacağınızı öğretir. Transformal Nefes tekniği ile tüm solunum sisteminiz açılarak içeri ve dışarı akışın daha sık ve daha serbest olması sağlanır.

Transformal Nefes bireysel nefes alma kalıplarını yeniden yapılandırarak, danışanın hava hacmini iki, üç katına veya daha fazlasına çıkararak nefes alma kapasitesini ve oksijen seviyesini yükseltir. Kronik hastalıklara sahip danışanlardaki fiziksel semptomların Transformal Nefes uygulamaya başladıktan sonra ortadan kaybolduğunu gösteren bir çok yazılı rapor bulunmaktadır. Örneğin Regio Emilia - İtalya'da bir hastanede yapılan bir çalışmaya göre on iki solunum hastasının her birine bir koç tarafından uygulanan on Transformal Nefes seansından sonra, ortalamada, oksijen seviyelerinde %65 den % 85'e kadar iyileşme görülmüştür. Bunun yanında fiziksel, ruhsal ve duygusal semptomların da önemli ölçüde azaldığı görülmüştür.

Bir sonraki yazımda Nefesle ve Tedavi ile ilgili klinik çalışmaları yer alacak.

Her Daim Sevgi ve Işıkla

Kaynak: Yazının tamamı Transformal Nefes tekniğini bulan Dr. Judith Kravitz’in eğitim notlarından alınmıştır.


31 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page