top of page
Ara
  • Sibel KAVUNOGLU

Nefes, Değişim Demektir!


Bir süredir ara verdiğim nefesle ilgili yazılarıma tekrar devam etmeye karar verdim. Bildiğiniz gibi uyguladığım nefes tekniğinin ismi “Transformal Nefes ”

Transformal nefes tekniğinde diyafram kasının kullanımı ile solunum sisteminin tamamının kullanılması teşvik edilir. Diyafram, nefes almamız için yaratılmış bir kastır ve nefes aldığımızda işin büyük kısmını bu kas gerçekleştirir. Ancak pek çok insan nefes alırken diyaframını kullanmaz. Bunun yerine sırt ve interkostal kaslarını kullanırlar ki bu kaslar tam bir nefese izin vermezler. Üstelik nefes alırken bu kasların kullanılması sırtta ve solar pleksus (kaburga kemiğinin tam orta kısmı) bölgelerinde gerginliğe neden olur. Bu tür kısıtlanmış nefes almaya göğüs nefesi denir.

Modern günlük yaşam biçimimiz, yarattığı günlük stresler ile göğüslerinden nefes alan insanların artmasına yol açmaktadır. Oysa Transformal Nefes fiziksel olarak çok daha fazla enerji verebilir, toksinleri sistemden uzaklaştırabilir ve elektromanyetik alanda daha düşük frekanslarda titreşen baskılanmış duyguların ya da zihnin koşullanmalarının sebep olduğu fiziksel semptomları uzaklaştırabilir. Transformal Nefes ile hücresel düzeyde daha düşük titreşimli kalıpların daha yüksek bir frekansa dönüştürülmesi söz konusudur. Transformal Nefes zihinsel olarak eski düşünce biçimlerini ve karmaşalarını silebilir, derin bir huzur ile yepyeni yaratıcılık ve aydınlık düzeyleri yaratabilir.

Nefesi, bir kere deneyimlediğinizde tıpkı bir sihir gibi hayatınıza girebilir. Yaşamınızı değiştirip, dönüştürür.

Her Daim Sevgi ve Işıkla


43 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page