top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıSibel Kavunoğlu

Transformal Nefes®le Ruhsallığını Keşfet


Transformal Nefes® kişinin bu dünyada deneyimlemek istediği fiziksel, zihinsel/duygusal ve spritüal anlamda pek çok şeyi sunar.

Transformal Nefes®’in ilk seviyesi Fiziksel seviyedir. Fiziksel seviyede nefesi açmaya çalışırız. Peki, Nefesi Açmak neden önemlidir?


Sürekli açık ve tam nefesler aldığımızda ilginç deneyimlerle karşılarız. Önceden kapalı olan bir alana alınan ilk nefes ile geçmiş hatıra ve duygulara erişim sağlanır. Bu hatıra ve duygular, tam olarak hissedilmedikleri ya da ifade edilmedikleri için bilinç altına itilmişlerdir. Bilinç altına itildiklerinde bizler hayatımızı yaşarken bir tür titreşim filtresi oluştururlar. Hayat akışımızda gerçekliğimizi bozan ve çevremize, deneyimlerimize nasıl karşılık vereceğimizi etkileyen bu baskılanmış enerji filtrelerinden katman katman oluşturulur.


Transformal Nefes®teki nefes alma tekniği sayesinde ortaya çıkan enerji frekansı, bizim enerji alanımızdaki düşük frekansa erişip onu yükseltme yeteneğine sahiptir. Bu düşük enerji frekansı eski duygu, anı ve olumsuz düşünce kalıplarını temsil eder. Transformal Nefes tekniği kullanılarak, düşük enerji kalıpları yüksek frekansa dönüştürülür. Bu nedenle bu bütünleştirici çalışma, geçmiş travma ve anılara dokunma ve düşük enerjilerini yükseltme yeteneğine sahiptir. Bu seviyeye Transformal Nefes®tekniğinin ikinci seviyesi olan zihinsel ve duygusal seviyesi denir.


Transformal Nefes®in üçüncü seviyesi ise Ruhsal seviyedir. Bu seviyenin hedefi kendi ruhsallığımız ve evrenin spiritüel gereklilikleri ile daha derin bir bağlantıya geçmektir.


Benim için transformal nefesin anlamı tamamıyla 3. Seviye ile bağlantılıdır. Transformal Nefes® tekniğini kullanarak nefes aldığımızda frekans yüksek seviyelere çıktıkça ruhsal seviyeye ulaşmak için bize bir kanal açılır. Orijinal kimliğimize geri dönme, kendimize dönme gerçekleşir. Özetle bizler, birinci seviye olan fiziksel seviye ile ikinci seviye olan zihinsel/duygusal seviyeyi tamamlamaksızın Transformal nefesin üçüncü seviyesine ulaşamayız.


Bana göre ruhumuz herhangi bir yer gitmiş değil. Her zaman orada. Sadece üzeri travmalar ve yaşam içinde karşılaşmış olduğumuz negatif duygular ile örtülmüş durumda. Bizim Transformal Nefes®teki hedefimiz, bu katmanları çözüp oradaki o enerjiye ulaşmak, ruhumuz ile tekrar bağlantıya geçmektir.


Uzun soluklu çalışmalarımızdan birine katıldığınızda her gün 2 ya da 3 nefes yaparak her zaman var olan ve sizi meydana getiren neşe ve coşku ile bağlantıya geçersiniz. Gerçek şu ki neşe ve coşku bir yere gitmedi, sadece onlarla olan bağlantımızı kestik.


Ruhsal seviyeyle ilgili başka bir konu ise kutup değişimi adını verdiğimiz durumdur. Bu seviyede enerji akışımızın yönü değişir. Bir çoğunuzun çok iyi bildiği gibi bu gezegen üzerinde bulunan pek çok kişi enerjetik anlamda negatif olandan yani korkularından ya da hoşlanmadığı şeylerden uzaklaşarak motive olur. Ruhsal seviye sayesinde ruhumuzla bağlantıya geçtiğimizde ise negatif olandan uzaklaşmak yerine istediğimiz, arzuladığımız şeylere doğru adım atmaya başlarız. Hedeflerimize doğru ilerlemek daha da kolaylaşır. Böylece daha önce korku ve endişeyle motive olma hali kendiliğinden yok olur. Başka bir deyişle güçlerini kaybederler. Çünkü onlardan uzak kalmak için enerjimizi ortaya koymamaya başlarız.


Buradan çıkarak şunu söyleyebilirim ki, Transformal Nefes® kişinin kendi kendini iyileştirmesine yönelik spritüal bir süreçtir. İçine yerleştirilmiş öyle konular var ki spritüal kısmının stabil ve sürekli olarak deneyimlenmesini sağlar.


Tüm bu yazdıklarımı deneyimlemek için de TBF koçlarından biriyle bağlantıya geçmeniz yeterli olacaktır.

Her Daim Sevgi ve Işıkla

Sibel KAVUNOĞLU


Kaynak: TB Eğitim Notları


136 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page